Supplementen

Op deze pagina vind je supplementen voor honden, paarden en katten. De supplementen zijn voor diverse toepassingen. Bij elk supplement staat waar deze goed voor is en voor welk dier deze geschikt is, alsmede de inhoud. De supplementen zijn allemaal zoveel mogelijk van plantaardige afkomst en puur natuurlijk. AroBac staat in voor kwalitatieve en zo natuurlijk mogelijke supplementen die jouw dier kunnen helpen. Mogelijk in de toekomst zal dit uitgebreid worden voor supplementen voor mensen. 

De supplementen die ik aanbied voor dieren, zijn van het merk De groene os. Deze staan voor een natuurlijk evenwicht voor dieren. De supplementen zijn bedoeld als aanvulling en ondersteuning, ze vervangen geen (reguliere) geneesmiddelen of advies van een dierenarts, twijfel je of je een supplement kan gebruiken? Neem dan contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Er zijn drie hoofdcategorieën, dit zijn:

  • honden
  • katten
  • paarden

Ondanks bovenstaande kan het zijn dat er supplementen zijn die ook bij andere dieren toegepast kunnen worden. In dat geval zal dit vermeld worden bij het supplement. 

Supplementen kan je gebruiken voor diverse toepassingen, bijvoorbeeld oudere dieren om de spieren en gewrichten soepel te houden, luchtwegen vrijer te maken, om het in het hoofd wat rustiger te maken, etc.