Verzenden, verzendkosten en retourneren

Verzending

Verzending kan in Nederland en België.

Mogelijkheden in Nederland zijn brievenbus post en pakketpost. Brievenbuspost geldt als er een enkel item besteld wordt. Uitzondering zijn de 100 ml sprayflacons. Bestel je meerdere artikelen? Dan is het altijd pakketpost. Dit heeft te maken met de maximale afmetingen voor brievenbuspost. 

Mogelijkheden in België zijn alleen pakketpost.

De vervoerder waar ik gebruik van maak is DPD

Voor het versturen maak ik zoveel mogelijk gebruik van recycling, dit wil zeggen dat de doos eerder gebruikt kan zijn. Dit geldt ook voor het verpakkingsmateriaal waar het bestelde product in zit. Hierdoor reken ik geen kosten voor verpakking en betaal je alleen de kosten van verzending die ik ook betaal om een verzendlabel te maken.

Verzendkosten

 In Nederland zijn de verzendkosten:

  • brievenbuspakket € 4,15
  • pakket € 6,00

Voor België zijn de verzendkosten:

  • € 10,00

Verzend termijn

Gezien alle producten met de hand gemaakt worden, is er een termijn van 1 tot 2 weken voor de verzending aangeboden wordt aan de vervoerder. Dit afhankelijk van het aantal producten, of welk product. Een Bach bloesem remedie is het snelst klaar en kan snel verzonden kunnen worden. Verzorgingsproducten kunnen een paar dagen duren en ook kaarsen duren een paar dagen. 

Verzending vindt altijd plaats op een vrijdag (vakantie en feestdagen uitgezonderd). De bestel termijn voor de eerstvolgende verzending is:

  • Bach bloesemremedies uiterlijk op woensdag
  • kaarsen uiterlijk op zaterdag
  • verzorgingsproducten uiterlijk op zaterdag

Annuleringen

Annuleren van een bestelling is mogelijk tot een betaling plaats heeft gevonden. Na het afronden en betaling van de bestelling is annulering helaas niet mogelijk. Dit omdat het om producten gaat die op bestelling gemaakt worden. 

Retourneren

Alle producten die in de winkel aangeboden worden, worden op bestelling gemaakt. Dit houdt in dat je een bestelling plaatst voor 1 of meer producten en ik na ontvangst van de betaling het product of producten zal maken.

Daar het altijd gaat om een persoonlijke bestelling is het helaas niet mogelijk om een product te retourneren of recht verworven kan worden tot een (gedeeltelijke) terug betaling. Uitzondering hierop is als je een verkeerd product geleverd krijg (dit wil zeggen een product welke je niet besteld heb, maar per vergissing toegezonden heb gekregen), dit geldt niet als een kleur van een kaars je niet bevalt.